PRADĚDA PUTUJE A NAVŠTĚVUJE! NA CESTÁCH AŽ DO KONCE LÉTA.

09.07.2010 13:23

Letošní festivalová sezóna opět nabízí spousty různých akcí a festivalů. A aby měl Praděda opět co největší přehled o tom, co je in, rozhodl se na část z nich podívat...
Stát se Vám tedy může, že jej budete potkávat jak ve formě plakátů a jiných reklamních vizuálů, tak přímo v podobě malého infostánku, plného novinek, dárků a informací.


Ve fotogalerii, se brzy objeví fotky z navštívených lokalit, může tak zjistit, kde všude jsme se potkali.

Další z navštívených a bezesporu povedených bude břeclavský URGH fest!


Hudební festival URGHfest 2010 proběhne 17. července v nádherném přírodním areálu „Na vodě“ v Břeclavi. Pořádající hustopečská hardcorová kapela URGH tak naváže na úspěšnou premiéru, která loni na stejné místo přilákala více než dvě stovky návštěvníků. Organizátoři se rozhodli pro pestřejší dramaturgii a zajímavé kapely z okrajových žánrových oblastí tvrdé hudby doplňují v programu známá jména. Zdejší oblíbenci, rázovití Valaši Elektrick Mann, dorazí v nové sestavě. Nejen pamětníkům se připomene kapela SLUT, která v 90-tých letech stála u zrodu českého hardcoru a bodovala i na zahraničních podiích. Miláčci mladého publika, Pražáci Pipes and Pints, patří k nejpilněji koncertujícím kapelám a na URGH festu nemůže jejich energický folk – punk chybět. Domácí jižní Moravu reprezentují brilantní technici Rattle Bucket, z Kaplice The Pooh ( nedávno předkapela Green Day ), z Karviné dorazí „rammsteinovití“ Galactic Industry a z Vysočiny nekompromisní Bad Victim.

V plné přípravě je samozřejmě i kapela URGH. Ta na „svém“ festivalu představí nejen nový repertoár, ale především nového bubeníka Karla Šuteru.

 Vedle široké nabídky pití a jídla je letos zajištěn také dostatečný počet parkovacích a kempovacích míst.

Praděda zde nabídne svůj stánek, přijďte se s námi pobavit!