Praděda fest je zpátky, ročník 2014 ukázal novou cestu!

17.09.2014 15:53

Jako na dětském dnu si mohli připadat návštěvníci Praděda festu 2014, kteří přišli už v brzkých odpoledních hodinách. Sponzor Fair – net totiž připravil velice pěkný a kreativní koutek pro děti i dospělé a tak areálem poletovaly desítky dětí, stovky balónků a poté, co se moderátorského mikrofónu chopilo duo Ondra Blažmen Blaho a Jemnostpán Sázavský, i tisíce úsměvů :)
A když se potom ustálila situace na pódiu a areál se postupně zaplnil, bylo jasné, že tento Praděda bude stejně příjemný a veselý, jako byly ti předešlí. A za to bychom velice rádi poděkovali hlavně Vám, kteří jste si k nám opět našli cestu!
Sešlo se nás / Vás tu na 700 a atmosféra byla opravdu fantastická. Velké díky patří všem interpretům za skvělý přístup a show na pódiu i pod ním, perfektním moderátorům, mistrům zvuku a světel ze Silent Sound Rental, všem ochotným sponzorům a partnerům včele s firmami Fair – net, Aqualand Moravia a HR – interier, šikovným a obětavým kamarádům na barech, u jídla a v backstage, obci Uherčice za přístup, pomoc a trpělivost, Týně Slezákové za grafickou podporu, Romanu Šopíkovi za zázemí, dále taky Ivánkovi, který nám přivezl Nylon Jail krásným kapelním mikrobusem od Silent Tour a v neposlední řadě taky počasí, které se protentokrát rozhodlo nic „nevymňouknout“ :)
Praděda se tímto ročníkem vrátil zpátky ke kořenům, ovšem už ne úplně na start. Ukázalo se, že startovat od nuly už nemusel, protože má kolem sebe za ty roky spoustu skvělých lidí, kteří rádi přijdou a umí se bavit tím nejlepším způsobem.
Do budoucna bychom rádi pokračovali ve stejném duchu, ideálně ve stejném datu, určitě na stejném místě a snad i se stejným výsledkem, jako letos :)
Ještě jednou díky moc všem!