Co vás letos čeká na Praděda festu

28.08.2015 15:56

Jubilejní desátý ročník Praděda festu je za dveřmi a tak by bylo dobré si nastínit, jaký že letos vlastně bude…

Areál bude velmi podobný tomu loňskému, nebudou na vás čekat žádné brány, ani ploty. V něm najdete jak profesionální pódium s kvalitním zvukem od Silent Sound Rental, tak bary, stánky a další zázemí uherčické sportovní haly!

Letos jsme se ještě více zaměřili na děti, takže chybět opět nebude „zábavný kout pro děti i dospělé“, který pro vás opět připravili kluci z Fair-netu a bude otevřený po celou dobu trvání festivalu. Zde najdete vyladěný fotokoutek s novými kulisami, „knihu návštěv“ a pro děti velkou novinku v podobě skákacího hradu! Dále taky trampolínu, malování na obličej, skákací boty a spoustu drobných soutěží a dárečků. A aby toho nebylo málo, kolem druhé hodiny v podstatě celý program zahájí klaunské vystoupení s klaunem Ferdou!  

Soutěžit se ostatně bude i na pódiu a v nové chill out zóně, kde si pro vás program připravil tým z brněnského LoveMusic. Opět chystáme možnost vyhrát nějaké tričko, vstupenku, nebo jinou zajímavou cenu. Celou akci letos odmoderuje Ondra Hrbáč.

Oproti loňsku částečně rozšíříme bar s pivem, kde kromě klasické festivalové jedenáctky najdete i dobrotu v podobě výborného Radegastu 12°!
Stan s jídlem bude letos samostatný a nabídne steaky, uzenou cigáru, klobásy, grilované hermelíny a další lahůdky :)

Parkovat se bude mimo areál u nového fotbalového hřiště, u kulturního domu a podél silnice. Stanové městečko je zdarma, nehlídané a v těsné blízkosti festivalu. Za věci v něm ponechané pořadatel neručí. Vstupné opět dobrovolné, každý váš příspěvek pomůže a budeme za něj moc rádi!

Připravený line-up zveřejníme hned zkraje příštího týdne.

Akce bude dostatečně zastřešená a proběhne, i kdyby trakaře padaly :)
Areál se návštěvníkům otevře v sobotu od 12:00 hod. Už v pátek před se ale můžete klidně přijít podívat, pobavit a občerstvit… bude otevřeno!


Těšíme se na vás :)