Praděda fest 8 + 1 ročník - zpátky ke kořenům

20.06.2014 15:15

Budou to již 4 roky, co jsme se naposledy sešli pracovně na „Krajcáku“ v Hustopečích, abychom připravili zatím asi největší a nejzajímavější ze všech ročníků Praděda festu. Já si myslím, že se to tehdy docela povedlo! :)
 

Co se však nepovedlo, byl konečný hospodářský výsledek festivalu, který jej poslal na dlouhou dobu do útlumu. Dalo dost práce se „lidsky“ zvednout a postarat se o všechny následky, chtělo to nový impuls a návrat do klidnějších vod.
Zázemí jsme našli zpátky v Uherčicích, kde festival kdysi začínal. Místní sportovní halu a její okolí se nám postupně podařilo upravit a vytvořit zde příjemné místo pro relax, sport a zábavu. Přesto, že tu proběhlo už nespočet akcí a večírků, pořád tomu něco chybělo. Stále visí ve vzduchu cosi „neukončeného“…

Praděda si za osm let své existence vytvořil velmi slušnou základnu těch, kteří jej měli rádi a pravidelně jej navštěvovali. Je pravdou, že jsme si v roce 2010 řekli, že než jít pod úroveň poslední taškařice, tak jej radši už nikdy neobnovovat. Po spoustě dotazů na jeho návrat a nabídek pomocné ruky a vzhledem k aktuálním možnostem, které u uherčické haly máme, jsme se nakonec rozhodli, že ho uděláme tak, jak jsme momentálně schopní.

S kvalitním zvukem a pódiem, jako vždy zajímavým výběrem kapel a DJs… a opět po našem! :)

Víme, že dohnat rok 2010 už nejspíš nedokážeme. Aby se tedy neřeklo, že půjde o krok zpět, bude pro všechny, kteří se přijdou pobavit a zavzpomínat, ZADARMO. Respektive se vstupným dobrovolným.
Akce proběhne v sobotu 6. 9. 2014 v areálu sportovní haly v Uherčicích! Uděláme ho pro vás, uděláme ho pro nás, uděláme ho prostě pro něj…

Konec léta? Zase pojedeme za PRADĚDOU!



Ondřej Kušnier
manager festivalu